Let op:

Je hebt een account nodig om toegang te krijgen tot Haakspot videopatronen en cursussen!

Heb je nog geen account? Vink dan hieronder ‘Een account aanmaken’ aan en kies een gebruikersnaam. 

Na bestellen ontvang je een wachtwoord via de mail.

1
SHIPPING
Where to ship it?
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Jouw producten

Jouw gegevens

Verzendmethode

Overzicht

Product
Totaal
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Betalen

Alle transacties zijn veilig en versleuteld

Dit zeggen anderen over Haakspot:

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Jasmijn Overbeek
Jasmijn Overbeek
21/09/2023
Super leuk hoedje en leuk om te maken! Duidelijke instructies/video’s en ook snel contact via whatsapp voor vragen. Aanrader:)
Judith van Loenen
Judith van Loenen
19/09/2023
Inspirerend workshop gevolgd bij Paula. Het was fijn om te leren over haar patronen, verschillende soorten garen en met medehaaksters ervaringen te delen. Aanrader om workshop te volgen en haar goede en duidelijke patronen te gebruiken!
Marieke van den Hoek
Marieke van den Hoek
18/08/2023
Onwijs leuke shop met mooie producten en persoonlijk advies. Het video patroon van het topje was mijn eerste haakproject & met deze duidelijke instructie was dat voor een leek een hele goede introductie voor het haken.
Femke
Femke
13/08/2023
Ik heb het haakpakket van de Granny Square tas gekocht bij Haakspot. Snelle verzending en ik kon gauw aan de slag met behulp van de duidelijke video instructies. Ik vind het ook erg leuk dat ze video’s op YouTube heeft geplaatst die je kan volgen. Zo heb ik ook de gave muts gemaakt. Ik zou zeggen: ga zo door! Ik ben fan!
Julia Wildenbeest
Julia Wildenbeest
10/08/2023
Door Haakspot (Paula) ben ik enthousiast geworden over haken en ben nu constant met een project bezig. Paula reageert snel, geeft goeie tips en heeft de beste how-to video’s die ik tot nu toe online gezien heb, super fijn!
lenske jonker
lenske jonker
09/08/2023
Haakspot is een inspirerende plek als je van haken houdt. De videopatronen zijn goed te volgen, ook als je minder ervaren bent. En Paula denkt graag met je mee! Het is bovendien een erg leuk assortiment. Mijn eerste project: de Granny square tas, is bijna klaar en dan start ik zeker een nieuw project! Lenske.
Pauline
Pauline
08/08/2023
Heb 2 videopatronen gekocht bij Paula en allebei super goed te volgen ☺️ Ze legt alles heel geduldig uit en heb via dm en mail ook leuk contact met haar gehad. Zeker een aanrader als je wilt beginnen met haken! 🫶🏽