Dé creatieve community voor jongeren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5,0 op Google
Binnen 2 werkdagen verzonden

Dé creatieve community voor jongeren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5,0 op Google

Haakpatroon LA Summer Top

 7,95

De LA Summer Top is een veelzijdig haakpatroon waarbij je eindeloos kunt variëren met verschillende soorten garens, kleuren en varianten.

Het patroon heeft duidelijke uitleg in tekst, foto en video en is dus ook als je nog niet zo lang haakt goed te volgen.

Let wel op: dit is niet het makkelijkste patroon dat ik heb. De Perfect Summer Top is bijvoorbeeld makkelijker. 

Ben je beginnend, dan kan je dit patroon zeker maken dankzij de uitgebreide uitleg, maar houd er rekening mee dat het voor een eerste project uitdagend kan zijn (vind ik zelf altijd juist leuk!!).

LA Summer Top haakpatroon

De LA Summer Top heeft een open rug en je strikt ‘m dicht met bandjes die je onderweg maakt. Je hoeft dus niks vast te naaien.

Het patroon voor deze top is made to measure, wat betekent dat je ‘m helemaal kunt aanpassen aan jouw eigen afmetingen. Zo maak je gegarandeerd een top die perfect is voor jouw lichaam.

Wil je een grotere maat maken of een bh dragen onder de top? Dan kun je een variant maken die ook in het patroon staat uitgelegd.

De ideale zomertop

De LA Summer Top is de perfecte zomerse top voor warme dagen en vakanties. Met haar elegante design en open rug is deze top niet alleen verfrissend bij warmere temperaturen, maar ook een stijlvolle aanvulling op je garderobe.

Volledig aanpasbaar

Het patroon voor de LA Summer Top is made to measure is, wat betekent dat het volledig gebaseerd is op jouw eigen afmetingen. Wil je de top iets langer maken of de halter aanpassen? Met de uitleg in het patroon is dat zo gepiept.

Geschikt voor elk soort garen

Je kunt de LA summer top met elk soort garen maken. Zolang je de haaknaald maat pakt die past bij jouw garen, komt het helemaal goed. Wel is het mooier om een niet al te dikke draad te kiezen. Dan komt de structuur van de steken het mooist tot z’n recht. 

Eenvoudige instructies

Een made to measure patroon kan misschien wat spannend klinken maar het patroon van de LA summer top bevat alle uitleg die je nodig hebt om deze uitdaging te laten slagen! Meteen een leuke manier om kennis te maken een made to measure patroon.

Haakpakket beschikbaar

Geen zin om zelf garen bij elkaar te zoeken? Bestel dan het LA Summer Top haakpakket! Dit pakket bevat het patroon en alle benodigde garens. Ideaal voor als je direct aan de slag wil. 

Voordelen van de LA Summer Top

  • Stijlvol en verfrissend: perfect voor zomerse dagen en vakanties.
  • Volledig aanpasbaar: pas het patroon aan naar jouw wensen.
  • Veelzijdige garenkeuze: gebruik elk garen dat je wilt.
  • Heldere instructies: inclusief tekst, foto’s en video’s.
  • Gemak van een haakpakket: alles wat je nodig hebt in één pakket.

Hulp nodig? Ik sta voor je klaar

Loop je ergens vast? Geen zorgen! Ik ben er voor al je vragen via WhatsApp. Mijn telefoonnummer vind je in het patroon.

Bestel jouw LA Summer Top nu en begin vandaag nog met haken!

Zie meer: