Dé creatieve community voor jongeren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5,0 op Google
Binnen 2 werkdagen verzonden

Dé creatieve community voor jongeren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5,0 op Google

Haakpatroon Geruite Bucket Hat

 7,95

De Geruite Bucket Hat is een leuk en eenvoudig haakpatroon. Het patroon is ideaal voor beginners. Alles wordt duidelijk uitgelegd met behulp van video’s, en ik gebruik geen ingewikkelde steken of technieken.

Bestel nu het haakpatroon en begin direct! Wil je liever een pakket inclusief alle benodigde garens? Klik dan hier.

Het haakpatroon voor de Geruite Bucket Hat is een laagdrempelig maar oh-zo-leuk videopatroon voor iedere haker. Of je nu pas net begint of al langer haakt: dit wordt jouw nieuwe favoriete project! Maak ‘m met twee kleuren of in één effen kleur.

In het geschreven pdf-patroon ontvang je een uitgebreide video-uitleg waarin ik stap voor stap laat zien wat je moet doen. 

Voordelen van het Geruite Bucket Hat haakpatroon

  • Beginner friendly: het patroon is ideaal voor zowel beginners als ervaren hakers.
  • Video-uitleg: gedetailleerde video’s helpen je bij elke stap van het proces.
  • Kleurenvariatie: eindeloze mogelijkheden om te variëren met kleurencombinaties. Vind je geen combinatie die je leuk vindt? Bekijk dan alle beschikbare kleuren hier en geef tijdens het afrekenen in de notities aan welke kleuren je wilt. Ik regel de rest!
  • Kwaliteit: dit patroon is van hoge kwaliteit. Ik heb het met veel tijd en liefde samengesteld, zodat jij alleen de allerbeste haakervaring hebt.
  • Snel: dit is een relatief snel project. Leuk om zelf te maken of juist om weg te geven als cadeautje!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Geruite Bucket Hathaakpatroon. Na bestelling ontvang je het binnen enkele minuten in je mail.

Liefs, Paula 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon Geruite Bucket Hat” te beoordelen
Zie meer:

Het leukste membership voor de nieuwe generatie hakers

Join Haakspot+ en word lid van een exclusieve community met maandelijks vernieuwd programma. Breid je haakskills uit, ontmoet gelijkgestemden en nog véél meer.