Dé creatieve community voor jongeren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5,0 op Google
Binnen 2 werkdagen verzonden

Dé creatieve community voor jongeren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5,0 op Google

Haakpakket LA Summer Top

 16,45 26,95

Wil jij de LA Summer Top haken en hou je van gemak? Dit haakpakket bevat het patroon én het garen dat je nodig hebt om deze leuke zomerse top te maken. Ideaal als je direct aan de slag wilt zonder gedoe!

De perfecte zomertop

De LA Summer Top is de perfecte top voor de zomer. Dankzij het made to measure patroon pas je ‘m volledig aan op jouw lichaam. Zo weet je zeker dat de top perfect past en je ‘m aan kunt naar je favoriete vakantiebestemming of festival!

Wil je een grotere maat maken of een bh dragen onder de top? Dan kun je een variant maken die ook in het patroon staat uitgelegd.

Voordelen van de LA Summer Top

Stijlvolle keuze

Deze zomertop komt goed van pas tijdens zomerse dagen en vakanties, maar ook voor een feestje of festival is de top zeer geschikt. Het ontwerp met open rug is niet alleen verfrissend bij warme temperaturen, maar ziet er ook nog sijlvol uit.

Volledig aanpasbaar op jouw lichaam

Het patroon is made to measure, wat betekent dat je het volledig met jouw eigen afmetingen kunt haken. Wil je de top langer maken of de halter aanpassen? In het patroon leg ik duidelijk uit hoe je dat dpet. 

Geschikt voor elk soort garen

Omdat deze top gebaseerd is op jouw lichaam, zit je niet vast aan een bepaald soort garen. Of je nu acryl, katoen, wol of een garenblend wilt gebruiken, alles is mogelijk. Je kunt zelfs je restjes garen gebruiken! Zolang je de juiste haaknaald maat kiest, zit je altijd goed.

Duidelijke instructies

Een ‘made to measure’ patroon kan misschien wat spannend klinken, maar dit patroon bevat alle uitleg die je nodig hebt om succesvol te zijn! Het bevat gedetailleerde instructies in zowel tekst, foto’s als video’s.

Waarom zou je dit haakpakket kopen?

Het haakpakket voor de LA Summer Top is een uitstekende keuze vanwege een aantal redenen:

  • Stijlvol en verfrissend: Perfect voor zomerse dagen, festivals en vakanties.
  • Volledig aanpasbaar: Pas het patroon aan naar jouw wensen.
  • Veelzijdige garenkeuze: Gebruik elk garen dat je wilt.
  • Heldere instructies: Inclusief tekst, foto’s en video’s.
  • Gemak van een haakpakket: Alles wat je nodig hebt in één pakket.

Hulp nodig? Ik sta voor je klaar

Kom je er toch even niet helemaal uit? Geen zorgen! Ik ben beschikbaar voor al je vragen via WhatsApp. Mijn telefoonnummer vind je in het patroon.

Haal vandaag nog jouw haakpakket in huis en geniet van een zorgeloos haakproject voor de zomer!

Kleur

Cream, Pastel Lilac, Dark Olive, Mandarin, Andere kleur

Maat

XS, S-M, M-L,  L-XL

Zie meer: